dimarts, 29 de novembre del 2016

Música

      Estudie música des dels 8 anys, sóc músic de la Banda Simfònica Lira Castellonera des del 2005Domine els principals instruments de percussió ques són: Timbals, Caixa, Multi Percussió, Marimba, Vibràfon... 
      T oque la Batería des dels 12 anys. Actualment, toque la batería a les jam sessions mensuals del Centre Social ‘la Sardinera’, faig actuacions en el grup de Blues-Rock anomenat ‘Utxera Blues’ i, amb el grup de Rock ‘Asqueiot’ Al conservatori, he interpretat l’obra ‘Suite for solo drum set and percussion ensemble’ junt als meus companys de percussió.
      He actuat junt a quartets de Saxos interpretant ‘Fit the Battle of Jericho’, ‘Bohemian Rapsody’ i el tango ‘La Gran Via’Sóc músic de carrer amb la Caixa, Bombo, Timbals i Plats des del 2007. Des dels 14 anys tocant pel carrer en diferents Xarangues durant les diferents festes (moros i cristians, falles, processons i altres). Tabaleter des del 2012, acompanyant les dolçaines dels ‘Xirimiters de Castelló de la Ribera’, amb moltes actuacions arreu de la península. Sóc aficionat a programes informàtics de música com el ‘Finale’ per a composar  música clàssica ‘l'Ableton’, per a gravar qualsevol instrument i per a composar música electrònica.
      Format en les assignatures musicals de solfeig, harmonia, anàlisi musical, composició, piano i història de la música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada